• Open dag - Infodag bij Sint-Donatus Bovenbouw

Open dag

Open dag op 4 maart 2023

Op zaterdag 4 maart zijn jullie allen van harte welkom tussen 14u en 19u om onze school te leren kennen. We zetten de deuren open van zowel onze eerstegraadscampus (Campus Dendermondestraat) als onze tweede- en derdegraadscampus (Campus Markt). Je kan er onze richtingen en de bijhorende vakken ontdekken, je toekomstige leerkrachten leren kennen, de  lokalen bekijken en de sfeer opsnuiven. Kom dus zeker langs en kom kijken, beleven en voelen wat het betekent om les te volgen op Sint-Donatus Secundair!

Wil je toch al eens onze school op voorhand virtueel leren kennen? Loop dan gerust eens mee met het volgende filmpje.

 

Derde jaar

Vanaf 1 september 2021 steekt het 3de jaar in een volledig nieuw kleedje. Op onze school bieden we onderstaande richtingen aan in het 3de jaar:

Domeinoverschrijdende doorstroom (van alle markten thuis): je wordt voorbereid op een breed gamma van professionele en academische bachelors.

Domeingebonden doorstroom (dieper duiken in …): je wordt voorbereid op professionele en academische bachelors die aansluiten aan het gekozen domein.

Dubbele finaliteit (aan de slag met …): je wordt voorbereid op professionele bachelors die aansluiten bij het gekozen domein én op het aan het werk gaan op de arbeidsmarkt.

Meer info over het gemoderniseerde 3de jaar